vineri, 29 mai 2009

Faith No More la Bucuresti


Faith No More vin pentru prima data la Bucuresti pe 15 august, la Sala Polivalenta.
Dupa 11 ani de absenta de pe scena muzicii rock, Mike Patton (solist vocal), Bill Gould (chitara bas), Mike Bordin (tobe), Roddy Bottum (clape) si John Hudson (chitara) si-au reluat activitatea concertistica in cadrul turneului european "Reunion Tour 2009". Startul concertelor se da in Londra, pe 10 iunie, la Brixton Academy.

Intre o cantare la festivalul din Bulgaria, Spirit Of Burgas si altul la Sziget, Faith No More vin la Bucuresti pe 15 august, in concert la Sala Polivalenta.

Din piesele pe care trupa le va canta la Bucuresti fac parte si “Easy”, “We care a lot”, „Epic”, “Stripsearch”, „Everything’s ruined”, „Falling to pieces”, „The Real Thing” sau „Last cup of sorrow".
Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 17 ani si insumeaza 6 albume vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume, Faith No More este unul dintre cele mai importante nume din istoria rockului alternativ.

Trupa este recunoscuta pentru imbinarea elementelor de heavy metal, rock progresiv, hip hop, punk hardcore, thrash metal si jazz. Printre cele mai cunoscute albume se numara: „The Real Thing” (1989), Angel Dust(1992) şi „King for a Day, fool for a lifetime” (1995).

Evenimentul din Romania este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 28 mai 2009, in reteaua magazinelor Diverta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografia mea
Ioana este o artistă dadaistă neînţeleasă,deaceea vorbeşte despre ea la persoana aIII-a.

Clienti