miercuri, 15 iulie 2009

Vama


Trupa Vama si-a lansat ieri noul single, "E plin de fete", dedicata tuturor frumusetilor superficiale de la noi.
Este cea de-a cincea piesa promovata de pe albumul de debut al trupei, lansat in 2008 la Arenele Romane si disponibil pentru download pe site-ul oficial al trupei.

Iata si comunicatul oficial:

"Formatia VAMA le saluta pe fetele care cred ca cea mai buna carte este una de credit si care stiu ca cerceii grei pun intotdeauna capul in valoare; pe cele care nu au masini smechere, dar stiu cum sa le obtina si pentru care soarele rasare in fiecare dupa-masa la solar.

VAMA le felicita pe fetele care stiu ce inseamna cuvantul si pe cele care sunt sigure ca Silicon Valley e cel mai tare lant de SPA-uri din lume; pe fetele care fac decat cateva greseli de exprimare si care stiu ca ID-ul de mess este cartea lor de vizita oriunde ar merge.

VAMA le multumeste fetelor pe care nu le intereseaza cine sunt tipii de pe bancnote si care cred cu tarie ca pe hartia de 5 lei ar trebui desenat noul Mall. Aceasta pentru ca, fara ele, noul extras pe single VAMA nu ar fi putut exista."




De pe ultimul album „Vama” fac parte şi melodiile „Bed for love”, „Pe sârmă” şi „Dumnezeu nu apare la ştiri” care au prins bine la public.
Vama e pă zona!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografia mea
Ioana este o artistă dadaistă neînţeleasă,deaceea vorbeşte despre ea la persoana aIII-a.

Clienti