sâmbătă, 17 octombrie 2009

Shadowside.

Mi-am pus tastatura in poala si cu o pofta nebuna am pornit la scris.Inca nu am subiect.Mi-am propus sa scriu 5 minute despre orice..si timpul se scurge.
Ce ar fi sa incep prin a spune ca ador clatitele cu ciocolata,sunt febletea mea.Azi...ei bine azi am avut o tentativa esuata de a face clatite,insa a intervenit lenea si lipsa ciocolatii din casa...si n-am mai facut.Dar am sa fac.
Hmm...tastez,tastez..poate asa ma mai incalzesc.Da chiar!Cum s-a schimbat vremea,ma!
Dar imi place asa,vreau sa ploua si mai apoi sa ninga.Sa mergem in drumetii si sa cantam pana ragusim,sa facem focuri de tabara si sa mancam supe la plic.DADA!Abia astept.
Tot azi am apucat sa vorbesc cu fostul meu prof de chitara,care a constatat cu stupoare ca imi simte lipsa.Miss you too,sir!Am sa trec luna asta pe la scoala de muzica sa le fac o vizita jupanilor de acolo.
Haha!Mi-e dor de generala,oameni bun.Acilisa,la liceu,nu mai rad..sunt plictisita si abia astept sa-mi vad prietenii dupa scoala..sau sa ma duc acasa sa vad un film.
Urasc ca cei de la AXN au pus 'Scrubs' de la 9 la 10 a.m.Trebuie sa ma trezesc de la 8 ca sa il vad!Not fani!Era mai tare daca il puneau in timpul cursurilor,cu ocazia asta aveam un motiv intemeiat sa nu ma duc la scoala,fir-ar!

Da..deci TO DO LIST:
*clatite
*mers la scoala de muzica
*sters postarea asta

Ps. Sunt obsedata de verde si de punct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografia mea
Ioana este o artistă dadaistă neînţeleasă,deaceea vorbeşte despre ea la persoana aIII-a.

Clienti