marți, 25 august 2009

Despre dujmani.

Este groaznic sa te trezesti dintr-un cojmar si sa realizezi ca nu esti singur doar in pat,ci in toata casa.Si atunci sa simti oarecum nevoia sa fie cineva cu tine...
Nu asta a fost si cazul meu...si nu a fost un cojmar...A fost cat se poate de real.Mai tineti minte povestea de la stiri cu liliecii?Cum...niste locuitori-platitori de taxe si impozite s-au trezit in casa cu sute te lilieci?Ei bine...eu m-am trezit in casa cu muste.Dubios nu?
Bine..erau 2-3..dar mustele sunt scarboase iar eu eram proaspat-trezita si totul mi s-a parut mult mai mare si mai gretos si mai...mult!
Credeam ca sunt miii....pentru ca erau asezate pe mic-dejunul meu.Va dati seama?Se hraneau cu masa mea de dimineata pe care mama s-a chinuit sa mi-o pregateasca...Strajnic nu?
Si acum vine intrebarea care mi-a dat de lucru in dimineata asta...si m-a facut sa fiu detectiv.'Pe unde dracu` ati intrat?'...pentru ca geamul era inchis,usa era inchisa,totul era perfect sigilat ...Mustele nu se nasc asa pur si simplu`!
Urasc mustele si tantarii...si gandacii in general!!Am ramas nemancata de foarte multe ori din cauza lor...si acum mi-e foame:(.
Si ma gandesc daca nu cumva m-a blestemat cineva sa nu mananc in dimineata asta...sauu!!o fi treaba de satana?Doamne-ajuta!
Si bineinteles ca le-am omorat,le-am ucis cu bestialitate dupa ce am alergat dupa ele vre-o ora...sii..acum zac pe podea,fara vlaga...iar eu cu draci le strivesc cu piciorul.Acum este doar o pata,o mare pata gretoasa care a fost odata o musca.
Iar eu...enervata si plina de stres...ma indrept catre frigider si scot berea lu` tata.
Asta da viata!

*Un fel de manifestare spontana a emoticoanelor. Incet, incet ca iar e luni dimineata.



(Ei bine...chiar fu` un vis.Daca stie careva sa il si interpreteze...e binevenit.)

3 comentarii:

Fotografia mea
Ioana este o artistă dadaistă neînţeleasă,deaceea vorbeşte despre ea la persoana aIII-a.

Clienti