duminică, 13 septembrie 2009

Da/Nu.

In viata,dura viata de adolescent,apar intrebari la care trebuie oarecum sa raspunzi cu un singur cuvant,fie el si mic,dar unul singur.
De unde stim cand trebuie sa zicem da...si cand trebuie sa zicem nu?De unde stim ca am facut alegerea corecta si ca nu am ranit sau hranit sentimentele celuilalt?
Ce se intampla atunci cand dupa ce ai spus cuvantul,ai dubii si te intrebi ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost invers?
Oare...ar trebuii sa nu raspunzi,sa lasi totul in voia sortii?
E o prostie sa crezi ca timpul le rezolva pe toate...
E o prostie sa ma uit la un monitor si sa ma vad tastand si confesandu-ma unui amarat de blog care nu ma face decat sa intru` si mai in ceata.
E dur ca dupa atata timp sa te intrebi 'Oare este cu adevarat prietenul meu?' si sa nu fi in stare sa-ti raspunzi sincer la intrebare.
Cred ca Da sau Nu este doar o optiune.Una care ne face pe unii sa trecem mai usor peste,iar pe altii sa se framante si sa se intrebe 'Oare ce ar fi fost daca...'. Pentru ca si 'daca' intervine in micul nostru joc de cuvinte.
Oricum...ce mai conteaza.In adolescenta sunt ori toti dujmani,ori toti prieteni.Iar eu va doresc sa urmati calea cea dreapta si sa nu uitat ca azi la 9 v-a fi un cutremur care v-a zdruncina audienta OTV-ului din Romania.
O noapte buna va doresc:)!

Un comentariu:

Fotografia mea
Ioana este o artistă dadaistă neînţeleasă,deaceea vorbeşte despre ea la persoana aIII-a.

Clienti