vineri, 5 iunie 2009

17 Again


Filme ca Big, Freaky Friday, 13 Going On 30, It’s a Wonderful Life sunt numai cateva exemple care demonstreaza obsesia americanilor pentru intinerire sau imbatranire, in general pentru scapatul de riduri sau capatarea lor de la o zi la alta. Asa ca nu ne mira ca vedeta Highschool Musical, Zack Efron este pe toate zidurile, pentru rolul din 17 Again. Actiunea filmului este mai previzibila ca o cina la McDonalds.
Mike O’Donnell (Zack Efron) este mai popular ca un zeu. Are 17 ani, e frumos, inalt si joaca baschet. Problemele apar cand prietena sa ramane gravida si el decide sa-si abandoneze viitorul glorios pentru a-si intemeia o familie. Decizie regretata dupa 20 de ani, cand regasim in film un Mike (de data asta sub intruparea lui Matthew Perry) divortat, ratat si locuind la prietenul sau cel mai bun, Ned (care se crede elf…).
Este salvat din chinurile andropauzei de un ingrijitor de la fostul sau liceu (un fel de Fairy Godmother) care ii ofera posibilitatea sa se intoarca in timp si sa isi schimbe viata.

Ce ne-a placut:
- Zack Efron: genele lungi si talentul musical limitat fac o combinatie minunata, atunci cand sunt insotite de un abdomen bine lucrat.

Ce nu ne-a placut:
- Filmul in general, subiectul fumat si inconsecventa actiunii. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca producatorii se joaca cu notiuni periculoase ca incestul si pedofilia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografia mea
Ioana este o artistă dadaistă neînţeleasă,deaceea vorbeşte despre ea la persoana aIII-a.

Clienti