luni, 8 iunie 2009

Hündin.


Erai atat de mica si aveai vise atat de mari.
Te credeai printesa si parca-mi aduc aminte cum desenai pe toti pereti printul pe cal alb...Ti-a mai ramas o bruma din vechea 'eu'.
Inainte iti doreai papusi si-ti rugai mama sa iti citeasca povesti cu frumoase fete de imparati,plangeai cand balaontozaurul fura printesa,erai in centrul atentiei,toata lumea spunea cat de desteapta si draguta erai pentru o fetiscana de varsta ta...
Probabil ai fost fericita cand ti-au crescut sanii,insa nu stiai ca consecinta va fi mult prea mare.Ai capatat incredere,erai cea mai dezvoltata fata din clasa si asta iti placea la nebuniei...te simteai ca atunci cand erai mica.Plangeai in baie cand ai luat primul tau 4,iar cand B. te-a spus directoarei ca te dadeai la S. ai negat totul...Te-ai schimbat.
Acum te trezesti dimineata si te intrebi daca ar fi cazul sa abandonezi scoala,te intrebi daca merita sa te mai duci la scoala unde te asteapta doar badjocora si parca ti-e scarba de tine si de ce ai ajuns..
Plangi...plangi pentru ca ai fost naiva si te-ai culcat cu unu` care te-a parasit,plangi pentru ca esti folosita pe post de carpa si parca iti scapa ceva...ceva-ul acela care nu ti-a spus la timp cand trebuia sa te opresti.
Acum esti dependenta de pachetul de tigari si adori alcoolul.Mergi prin cluburi imbracata ca o tarfa,dar tu crezi ca esti provocatoare si te intrebi de ce toti se i-au de tine si de ce ai fost pe punctul de a fi violata.
Acasa esti batuta zilnic ca nu ai grija de F. si ca nu stii sa faci mancare,iar prietenii sunt si ei ca si tine.Nu ai un umar pe care sa plangi si ai ajuns la 15 ani sa te gandesti daca vei mai apuca ziua de maine...
Sie sind eine Hündin!
Adevarul doare,dar mai bine acum decat mai tarziu:).
Te urasc oricum si nu-mi pasa daca mai ai mult de trait...dar iti stiu povestea si mi-e scarba si mila de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografia mea
Ioana este o artistă dadaistă neînţeleasă,deaceea vorbeşte despre ea la persoana aIII-a.

Clienti